همانطور که میدانید سوت کشیدن گوش چیزی است که ممکن است برای بسیاری از افراد رخ دهد. سوت کشیدن گوش یا صدای زنگ در گوش در بخش داخلی گوش شما شروع میشود. بیشتر اوقات، در اثر آسیب یا از بین رفتن سلولهای حسی در حلزون یا گوش داخلی ایجاد میشود. گوش افراد مختلف ممکن است صداهای مختلفی را ایجاد کند از جمله صداهای مرتبط با اقیانوس، زنگ زدن، وزوز کردن، کلیک کردن، صدای سوت و غیره. صدا میتواند در یک یا هر دو گوش، ثابت یا گاه و بیگاه، با صدای بلند یا نرم باشد. اغلب با کم شنوایی همراه است. در بیماران بالای 60 سال، سوت کشیدن گوش میتواند نشانهی کم شنوایی باشد.
سوت کشیدن گوش شایعتر از چیزی است که انتظار دارید. طبق گزارشات یک مؤسسه ملی در مورد ناشنوایی و شنوایی، طی 10 سال گذشته حدود 10 درصد از جمعیت بالغ ایالات متحده این مشکل را تجربه کردهاند. این مشکل بزرگی نیست که زندگی شما را تهدید کند و بیشتر از آنکه به خودی خود یک بیماری باشد، نشانه مشکلات دیگری است اما میتواند شما را ناتوان کند(توصیه میکنیم مطلب علت خارش گوش را مطالعه کنید). در بعضی از افراد، صدای زنگ در گوش میتواند به دلیل افسردگی، اضطراب و یا بیخوابی باشد.
علل سوت کشیدن گوش چیست؟
سوت کشیدن گوش به خودی خود یک بیماری نیست، بلکه نشانهای از بیماریها و آسیبهای مختلف به گوش است. دلیل سوت کشیدن زیاد گوش، اغلب آسیب به گیرندههای مویی شکل بسیار ریزی است که در گوش داخلی قرار دارند. آسیب وارد شده به این گیرندهها، باعث تغییر در سیگنالهای ارسالی به مغز، و سوت کشیدن گوش میشود.
سوت کشیدن گوش، اگر تنها برای چند ثانیه طول بکشد، لزوما به معنای بیماری یا مشکل نیست. با این حال اگر به دفعات زیاد دچار این مشکل میشوید یا گوشهای شما دائما سوت میکشد، برای برای یافتن علت و درمان آن به پزشک مراجعه کنید. در بیشتر موارد، سوت کشیدن گوش راست و چپ با هم اتفاق افتاده و هر دو گوش با هم درگیر میشود.
دلیل سوت کشیدن زیاد گوش، در سنین بالا اغلب ناشی از کاهش شنوایی است. برای یافتن علت سوت کشیدن گوش در جوانان، ابتدا باید سایر علل مهمتر را کنار گذاشت.
علت سوت کشیدن گوش چپ و راست اغلب مشابه هم است. از شایعترین علل سوت کشیدن گوشها، میتوان تغییرات ناشی از بالارفتن سن و مواجه با صداهای بسیار بلند را نام برد.
- کم شنوایی مرتبط با افزایش سن: بسیاری از افراد با افزایش سن دچار درجاتی از کم شنوایی میشوند. کم شنوایی ناشی از افزایش سن، اغلب از سن 60 سالگی آغاز شده، و معمولا هر دو گوش را درگیر میکند.
- صداهای بلند: سوت کشیدن گوش بعد از صدای بلند بسیار شایع است. اصلیترین علت سوت کشیدن گوش، مواجهه با صداهای بلند است. لازم نیست که هر روز این صداها را بشنوید، بلکه حتی یک بار مواجه با یک صدای بسیار بلند، ممکن است باعث وارد شدن آسیب و سوت کشیدن گوشها شود. مواجه با صداهای بلندی مانند: صدای کنسرتها و رویدادهای ورزشی و ماشین آلات و موتورهای صنعتی، میتواند باعث سوت کشیدن، کاهش شنوایی و درد در یک یا هر دو گوش شود. آسیب ناشی از مواجهه با صداهای بلند، ممکن است دائمی یا موقتی باشد.
- جمع شدن موم گوش: موم گوش نقش حفاظتی برای گوشها و سیستم شنوایی ما دارد، و باعث جلوگیری از ورود مواد مختلف به گوش میشود. با این حال اگر تولید موم گوش بیش از حد باشد یا موم تولیدی به خوبی خارج نشود، میتواند باعث کاهش شنوایی و سوت کشیدن خفیف گوش شود.
- داروها: برخی داروها، مانند آسپرین، دیورتیکها، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs)، داروهای مبتنی بر کینین، داروهای مورد استفاده در شیمیدرمانی و تعدادی از آنتیبیوتیکها و داروهای ضد افسردگی، میتوانند باعث سوت کشیدن گوش شوند. هرچه دوز مصرفی این داروها بیشتر باشد، احتمال بروز این عارضه هم بیشتر میشود. اغلب پس از قطع کردن دارو، این مشکل نیز برطرف میشود. اگر فکر میکنید مصرف یک دارو باعث سوت کشیدن گوشهای شما شده است، با پزشک خود در این رابطه مشورت کنید. توجه داشته باشید که هیچگاه نباید از سر خود مصرف داروها را قطع کنید.
- عفونت گوش و سینوسها: عفونت گوش و سینوسها، میتواند بر فشار هوای سینوسها تاثیر گذاشته و باعث وزوز و سوت کشیدن گوشها شود. وزوز گوش ناشی از عفونت سینوسها، معمولا در عرض یک هفته برطرف میشود. اگر مشکل شما بیش از این میزان طول کشید، باید به پزشک مراجعه کنید.
- مشکلات ناشی از پرفشاری خون: ابتلا به فشار خون بالا، یا بالا رفتن موقتی فشار خون، در اثر مصرف کافئین، الکل و استرس، میتواند باعث سوت کشیدن گوشها شود.
- TMJ: مشکلات فک و مفصل تمپورومندیبولار (مفصل گیجگاهی فکی)، میتوانند باعث وزوز و سوت کشیدن گوش شوند. از علائم مشکلات TMJ، میتوان درد و شنیدن صدا در هنگام جویدن و صحبت کردن را نام برد. دندانپزشک میتواند در حل این مشکلات به شما کمک کند.
فیبرومیالژیا، بیماری لایم، تغییر در ساختمان گوش داخلی، یک بیماری نادر به نام منیر، که باعث درگیری گوش داخلی میشود، و هرگونه آسیب به سر و گردن نیز میتواند باعث سوت کشیدن گوش شود. سوت کشیدن گوش بر اثر ضربه و آسیب ناشی از وارد کردن اجسام تیز به گوش هم ممکن است.
تشخیص سوت کشیدن گوش
اولین قدم در درمان سوت کشیدن توی گوش، کشف علتی است که ممکن است باعث آن شود. یکی از چالشهای موجود در ارزیابی و یافتن راه حل سوت کشیدن گوش این است که هر فردی آن را به شکل متفاوتی تجربه میکند.
در اغلب موارد میتوان علت سوت کشیدن گوش را با علائم، شرححال کامل و بررسی دقیق سوابق پزشکی و معاینه کامل سر و گردن پیدا کرد. با این حال پزشک برای تایید تشخیص و رد علل زمینهای احتمالی، تستها و آزمایشهای مختلفی را درخواست خواهد کرد:
- شنوایی سنجی: این تست در یک اتاق عایق صدا انجام میشود. از شما خواسته میشود تا هدفون مخصوصی را روی گوش خود بگذارید، سپس صداهایی با فرکانس مشخص، از طریق هدفون برای شما پخش میشود. باید هرگاه که صدا را شنیدید، دکمه مخصوصی را فشار دهید. پس از پایان تست، نتایج شما با نتایجی که از یک فرد سالم، با سن و جنس مشابه انتظار میرود، مقایسه میشود.
- روشهای تصویربرداری: در صورت شک به یک بیماری یا مشکل خاص، پزشک روشهای تصویربرداری مانند ام آر آی و سیتی اسکن را درخواست خواهد کرد.
- تستهای آزمایشگاهی: آزمایش خون، به بررسی وجود کمخونی، مشکلات قلبی و اختلالات غده تیروئید کمک میکند.
یکی از مواردی که پزشک در معاینه از شما درخواست خواهد کرد، تکان دادن فک، گردن، سر و اندامهای بدن است. تغییرات احتمالی در صدایی که میشنوید، میتواند به تشخیص علت سوت کشیدن گوش کمک کند.
راههای درمان سوت کشیدن گوش
درمان سوت کشیدن مداوم گوش، تا حد زیادی به علت زمینهای ایجاد آن بستگی دارد. در ادامه به تعدادی از روشهای درمان سوت کشیدن گوش اشاره میکنیم.
درمانهای مبتنی بر صدا
درمانهای مبتنی بر صدا، روشهایی هستند که باعث میشوند تا تحمل سوت کشیدن گوش راحتتر شده، و توجه شما از این صداها منحرف شود.
سمعک
یکی از نشانههای شایع کاهش شنوایی، وزوز گوش است. با کاهش شنوایی، مغز در پردازش صداها دچار مشکل شده و در نتیجه آن علائمی مانند سوت کشیدن گوش ایجاد میشود. سمعک وسیلهای کوچک است که از یک میکروفن، تقویت کننده و یک بلندگو تشکیل شده است. سمعک باعث تقویت صداها شده و به مغز در پردازش بهتر صداها کمک میکند.
ممکن است متوجه شوید که علائم شما با بهتر شنیدن صداها بهتر میشود. در یک مطالعه مشخص شد که استفاده از سمعک، باعث بهبود سوت کشیدن گوش در 60 درصد از بیماران میشود.
دستگاههای پوشاننده صدا
دستگاههای پوشاننده صدا، ابزارهایی هستند که با تولید یک صدای دلپذیر خارجی، باعث میشوند تا صدای سوت کشیدن گوش کمتر آزاردهنده باشد. انواع مختلفی از این دستگاهها، مانند دستگاههای رومیزی و دستگاههای کوچک داخل گوشی در دسترس هستند.
رفتاردرمانی برای سوت کشیدن گوش
گاهی اوقات که هیچ درمانی وجود ندارد، تنها کاری که میتوان کرد، پذیرش و یافتن راهی برای زندگی با شرایط خاص است. این در مورد سوت کشیدن گوش نیز صادق است.
رفتاردرمانی شامل روشهایی است که به کاهش ناراحتی و آزاری که ممکن است در اثر سوت کشیدن گوش برای شما ایجاد شود، کمک میکند.
- رواندرمانی شناختی رفتاری
سوت کشیدن گوش، با سطح بالایی از استرس عاطفی همراه است. افسردگی، اضطراب و بیخوابی، در افرادی که مبتلا به سوت کشیدن گوش هستند، بالاتر است.
رواندرمانی شناختی رفتاری (CBT)، نوعی مشاوره است که به افراد مبتلا به سوت کشیدن گوش کمک میکند تا یاد بگیرند با این وضع بهتر زندگی کنند.
رواندرمانی شناختی رفتاری، در ابتدا برای درمان مشکلاتی مانند افسردگی و اضطراب به کار میرفت، اما تحقیقات انجام شده نشان میدهد که این روش درمانی، میتواند کمک زیادی به بیماران مبتلا به سوت کشیدن گوش کند.
چندین بررسی، از جمله یک مورد مطالعه که در مجله کرهای Audiology Trusted Source منتشر شده است، نشان میدهد کهCBT میتواند به طور قابل توجهی باعث بهبود کیفیت زندگی در افرادی شود که از سوت کشیدن گوش رنج میبرند.
دارودرمانی برای سوت کشیدن گوش
هیچ دارویی وجود ندارد که بتواند مستقیماً سوت کشیدن گوش را درمان کند، اما داروهای مختلفی وجود دارد که میتواند شدت آن را کمتر کرده، و تحمل این شرایط را برای شما آسانتر کند.
- داروهای ضد اضطراب
درمان سوت کشیدن گوش، اغلب نیازمند کمک گرفتن از روشهای درمانی مختلف است. داروهای ضد اضطراب، داروهایی هستند که اغلب در کنار سایر درمانها، برای کمک به بهبود سوت کشیدن گوش تجویز میشوند.
این داروها ممکن است به کاهش شدت علائم شما کمک کرده و در نتیجه کیفیت زندگی شما را بهبود بخشند. داروهای ضد اضطرابی مانند آلپرازولام که خاصیت خوابآوری دارند، میتوانند به درمان بیخوابی ناشی از سوت کشیدن گوش در خواب هم کمک کنند.
- داروهای ضد افسردگی
داروهای ضد افسردگی از نظر نحوه کمک به کاهش علائم سوت کشیدن گوش کمی متفاوت هستند. زیرا این داروها میتوانند در بهبود و کاهش علت و مشکل ایجاد کننده سوت کشیدن گوش نقش داشته باشند، و نه فقط در کاهش احساس و درکی که از سوت کشیدن گوش دارید.
انتقال دهندههای عصبی، مواد شیمیایی هستند که پیامهای مربوط به حسهای مختلف را از سراسر بدن به مغز منتقل میکنند. تعدادی از انتقالدهندههای عصبی، که در ابتلا به افسردگی نقش دارند، در انتقال پیامهای حسی شنوایی و در نحوه درک پیامهای صوتی هم موثر هستند.
گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) یکی از انتقال دهندههای عصبی است که به انتقال سیگنالهای صوتی کمک میکند.
برخی از داروهای ضد افسردگی با افزایش سطح سروتونین مغز عمل میکنند که به نوبه خود ممکن است اثرات انتقال دهنده عصبی GABA را سرکوب کرده و علائم سوت کشیدن گوش را کاهش دهد.
طبق گفته انجمن وزوز گوش آمریکا، داروهای ضد افسردگی که معمولا برای درمان وزوز گوش استفاده میشوند، عبارتاند از:
- کلومیپرامین (Anafranil)
- دزیپرامین (نورپرامین)
- ایمی پرامین (توفرانیل)
- نورتریپتیلین (Pamelor)
- پروتریپتیلین (ویواکتیل)
تغییر سبک زندگی برای درمان سوت کشیدن گوش
اصلاح رفتارهایی مانند کنترل استرس و تغییر روش غذا خوردن، میتواند به بهبود سوت کشیدن گوش کمک کند. در ادامه به تعدادی از تغییرات موثر در بهبود سوت کشیدن گوش اشاره میکنیم.
درمان اختلالات و انسدادها: همانطور که گفتیم، گاهی اوقات سوت کشیدن گوش میتواند نشانهای از مشکل در مفصل TMJ باشد. در این موارد، درمانهای دندانپزشکی، به رفع مشکل شما کمک خواهند کرد.
تولید بیش از حد و تجمع جرم گوش، یکی دیگر از دلایل سوت کشیدن گوش است که میتواند باعث وزوز خفیف گوش شود. پزشک میتواند سوت کشیدن و گرفتگی گوش را به سادگی درمان کند.
اجسام خارجی که در مقابل پرده گوش قرار میگیرند نیز میتوانند باعث سوت کشیدن گوش شوند. در این موارد پزشک میتواند وجود جسم خارجی در گوش را بررسی کند.
ورزش میتواند تاثیر زیادی بر سلامت و تندرستی بدن شما داشته باشد. سوت کشیدن گوش میتواند با موارد زیر تشدید شود:
- فشار و استرس
- افسردگی
- اضطراب
- کمبود خواب
- بیماریهای جسمی مختلف
ورزش منظم، با بهبود سلامت جسمی و روانی، به پیشگیری از این موارد کمک میکند.
درمانهای بالقوه آینده
موضع استفاده از تحریک مغناطیسی و الکتریکی مغز، برای درمان سوت کشیدن گوش، در حال بررسی است. به عنوان مثال میتوان به تحریک مغناطیسی ترانس کرانیال (TMS) و تحریک عمقی مغز اشاره کرد.
درمان اورژانسی برای سوت کشیدن گوش
اگر هریک از موارد زیر برای شما اتفاق افتاد، باید فورا به پزشک مراجعه کنید:
- فلج صورت
- کاهش شنوایی ناگهانی
- ترشحات بدبو از گوش
- شنیدن صدایی تپشدار که با ضربان قلب شما هماهنگ است.
پیشگیری از بیماری سوت کشیدن گوش
بسته به علت ایجاد، گاهی نمیتوان هیچ کاری برای پیشگیری از سوت کشیدن گوش انجام داد. با این حال میتوان با محافظت از گوشها در برابر آسیبهای مختلف، احتمال ابتلا به سوت کشیدن گوش را کمتر کرد. رعایت موارد زیر میتواند در محافظت بهتر از گوشها به شما کمک کند:
- پیشگیری از ابتلا به عفونتها: همانطور که گفتیم، یکی از دلایل سوت کشیدن گوشها، ابتلا به عفونتهای مختلف است. اگر از گوشگیر یا سمعک استفاده میکنید، مطمئن شوید که همیشه آنها را تمیز نگه میدارید. همچنین سعی کنید هیچ چیزی، حتی گوش پاکن هم در گوش خود فرو نکنید.
- استرس و اضطراب خود را کاهش دهید: گاهی اوقات سوت کشیدن گوشها، ناشی از استرس و اضطراب است. سعی کنید بین تفریحات و کار کردن تعادل برقرار کنید، از زندگی خود لذت ببرید و همشه زمانی از روز را برای خود اختصاص دهید.
- در مکانهای پرسروصدا از محافظ گوش استفاده کنید: توصیه میشود، که در مواجه با صداهای بلندتر از 85 دسیبل (به اندازه صدای جاروبرقی)، از محافظ گوش استفاده کنید. تعداد زیادی برنامه برای گوشیهای هوشمند در دسترس هستند که میتوانند بلندی صدای محیط را گزارش کنند.
- نزدیگ بلندگو نباشید: در مراسمها، جشنها و سخنرانیها، دور از منبع صدا و بلندگوها بنشینید.
- بلندی صدای گوشی را در سطح ایمن نگه دارید: هنگام گوش دادن به موسیقی، از طریق هندزفری یا هدفون، بلندی صدا را از سطح ایمن بیشتر نکنید. برای پیشگیری از سوت کشیدن گوش کودکان، هدفونها و هندزفریهایی را برای آنها تهیه کنید که بلندی صدای آنها حداکثر 85 دسیبل باشد.
- استراحت کنید: به گوشهایتان به طور منظم استراحت بدهید. اگر در محیطی پر سر و صدا هستید، یا اگر از هدفون استفاده میکنید، همیشه کمی وقت بگذارید و اجازه دهید گوشهایتان استراحت کنند.
- ترک مصرف سیگار و سایر مواد دخانی: ترک و کاهش مصرف نوشیدنیهای الکلی و مواد دخانی در پیشگیری از سوت کشیدن گوش موثر است.
صداهای مرتبط با اقیانوس، زنگ زدن، وزوز کردن، کلیک کردن، صدای سوت و غیره
برای درمان سوت زدن گوش بهتر است از طب سوزنی و سایر روشهای پزشکی جایگزین استفاده کنید.
در بعضی از افراد، صدای زنگ در گوش میتواند به دلیل افسردگی، اضطراب و یا بیخوابی باشد و ممکن است نشانه مشکلات دیگری باشد. مانند:
- اختلال عملکرد شیپور استاش
- بیماری منیر
- اختلالات عروق خونی
- تومور گوش (نوروم آکوستیک) یا سایر تومورهای سر و گردن
- اختلالات مفصل گیجگاهی فکی (TMJ)
- اسپاسم عضلانی در گوش داخلی
سلام من دو ماه ده روز پیش بر اثر ضربه پرده گوشم سوراخ شده دکتر گفت داره ترمیم میشه طول میکشه الان هم صدای هوا کمتر شده ولی از بین نرفته از ما بینش یه صدای سوت ممتد میده قطع وصل میشه آیا بخاطر سوراخ بودن پرده گوشه این صدا تموم میشه آیا بعد از ترمیم اخه دکتر گفت سوراخ بعد از ۳ ماه اوکی میشه من فقط صدا میخوام قطع شود آیا فشار هوا داخل گوش باعث صدا میشود؟ممنون میشم راهنماییکنید
سلام، بله، صدای سوت ممتد که شما در گوش خود میشنوید، ممکن است به دلیل سوراخ پرده گوش باشد. همچنین، فشار هوا در گوش نیز میتواند باعث ایجاد صدای سوت شود. با این حال، بعد از ترمیم سوراخ پرده گوش، احتمالاً صدای سوت کمتر خواهد شد و در نهایت ممکن است کاملاً رفع شود. لطفاً به دکتر خود مراجعه کنید و وضعیت خود را با او مطرح کنید.
سلام خسته نباشید بنده ۵۰ سال دارم شش سال است که گوشم صدا میده هر متخصص مغز و اعصابی که معرفی کردن رفتم اما هیچ فایده ای نداره متخصص گوش و حلق بینی هم رفتم هیچ فایده ای نداشت لطفا اگر راهکاری دارین بگید دیگه خسته شدم اعصابم خیلی بهم ریخته از این موضوع
سلام، متأسفانه بدون اطلاعات بیشتر در مورد وضعیت گوش شما و نتایج تست هایی که انجام داده اید، نمی توان به شما راهنمایی دقیقی داد. اما برای کاهش و مدیریت استرس و اضطراب راجع به این موضوع این موارد پیشنهاد میشود: 1. تمرینات تنفسی: تنفس عمیق و آرام باعث کاهش سطح استرس و اضطراب میشود. میتوانید با تمرینات تنفسی ساده، مانند تنفس عمیق و آرام، تنفس بطنی و تمرینات یوگا، به کاهش استرس و اضطراب بپردازید. 2. فعالیت بدنی: فعالیت بدنی باعث آزاد شدن هورمونهای خوشحالی میشود که به کاهش استرس و اضطراب کمک میکند. میتوانید به یک ورزش مورد علاقه خود بپردازید، مثلا پیادهروی، دویدن، شنا، یوگا و غیره. 3. روشهای تمرکز: روشهای تمرکز مانند مدیتیشن، آرامش ذهن و تمرینات تمرکزی میتوانند مفید باشد. 4. مدیریت زمان: برنامهریزی مناسب و مدیریت زمان میتواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند. برای مثال، برنامهریزی برای انجام کارهای روزانه، تعیین اولویتها و انجام کارها به ترتیب اولویت میتواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند. ۵. گوش کردن به صداهای طبیعی و آرام مثل امواج دریا که تمرکز شما را روی صدای وزوز کم کند.
سلام درحدود یک هفته است قرص نوروتریپتیلین ۱۰ مصرف میکنم از ۲ شب پیش گوشم سوت خفیف داره ! چکار باید بکنم
نوروتریپتیلین یک داروی ضد افسردگی و ضد اضطراب است و ممکن است برخی از عوارض جانبی را داشته باشد، اما وزوز گوش به عنوان یکی از عوارض آن شناخته نشده است. در صورت تجربه هرگونه عارضه جانبی، به پزشک خود مراجعه کنید.
سلام علیکم بنده رفته بودم میدون تیر با کلاش اینکوف شلیک کردم گوشم نزدیکه چند ساعته داره سوت میکشه اولش کم شنوایی داشتم اما الان بهتر شد ولی سوت رو همچنان داره میکشه باید چیکار کرد طبیعیه یا نه یا این که کی سوت کشیدنش تموم میشه درد هم نداره
سلام. این ممکن است یک آسیب شنوایی باشد که به طور طبیعی در طول زمان بهبود مییابد، اما در برخی موارد نیاز به مراجعه به پزشک دارد. برای اطمینان از وضعیت شنوایی خود، بهتر است به یک متخصص شنوایی مراجعه کنید و از او در مورد شرایط خود سؤال کنید. همچنین، در صورت بروز درد، تورم یا علائم دیگر، بهتر است به پزشک مراجعه کنید.
سلام من تقریبا ۵۰ روز پیش بر اثر ضربه پرده گوشم پاره شد و الان مدام صدای هوا و سوت تو گوشمه دکترم رفت گفت گوشت عفونت نکرده چیزی نریز ولی صدای سوت چه زمان میرود با ترمیم پرده سوت هم از بین میرود؟خیلی نگرانم قبلا این صدا میشنیدم ولی الان شدید شده لطفا راهنمایی کنید
سلام، بهتر است با یک متخصص گوش و حلق و بینی مشاوره کنید تا بتواند بررسی کند که آیا پرده گوش شما به طور کامل ترمیم شده است یا خیر. در بعضی از موارد، صدای سوت ممکن است به دلیل صدمات دیگری در گوش باشد، بنابراین نیاز به ارزیابی دقیق شنوایی دارید. همچنین، در بعضی از موارد، صدای سوت ممکن است بعد از ترمیم پرده گوش ادامه داشته باشد، اما معمولاً با گذشت زمان کمتر میشود.
بسیارعالی
سلام من چند روزی هست گاه و بی گاه توی گوش سمت چپم احساس فشار و صدای بلندی میکنم انگار که باد شدیدی از گوشم میگذره. این گوش رو چند سال پیش شست و شو دادم. میشه لطفا راهنمایی کنید.
سلام. برای تشخیص به بررسی و انجام تست های لازم نیاز وجود دارد. اگر مشکل رفع نشد به پزشک مراجعه کنید.
سلام ببخشید خود ارضائی هم در سوت کشیدن گوش تاثیر دارد؟
سلام. خیر
سلام شبتون بخیر من الان حدود ۴۰ روز پیش از حمام در اومدم و بعدگوشم را با گوش پاکن تمیز کردم همون موقع گوش سمت راستم کیپ شد و تا الان کیپ هست و درد ندارم و همینطور صدای سوت زدن مدام در گوشم هست ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
سلام، احتمالاً به دلیل استفاده نامناسب از گوش پاک کن، کانال گوش شما آسیب دیده و یا باعث فشردن جرم داخل گوش و کیپ شدن آن شده است. صدای سوت زدن هم ممکن است به دلیل ایجاد جرم فشرده شده باشد. توصیه میشود که از گوش پاک کن استفاده نکنید و اگر این علائم ادامه یافت یا بدتر شد برای تشخیص و درمان دقیق تر، بهتر است به یک متخصص گوش، حلق و بینی مراجعه کنید.
سلام گوش راستم دوساله سوت میکشه شست وشو انجام دادم پزشک میگه بزرگ شدن عضله گوش اما ریزش و سفیدشدن موها و ریزش ابرو هم گرفتم که اونها درمان شده حدس میزنم اثرات واکسن کرونا باشه که سه بار زدم الان گوش راستم خیلی ضعیف شده وسوت میکشه که نیمه شب بیدارمیشم ضمناقرص آلپرازولام نیم میخورم ۲۰ساله لطفاراهنمایی کنید داروی گیاهی یا چیزی هست داخل گوش بریزم
سلام. استفاده از گیاهان و روغن های دارویی در مجرای گوش ممکن است باعث تحریک و التهاب بیشتر گوش شود و مشکلات دیگری علاوه بر وزوز ایجاد کنند. بهتر است درمان وزوز گوش با مشاوره پزشک و به روشهای تأیید شده در پزشکی مدرن صورت گیرد. البته در برخی مطالعات، برخی گیاهان مانند گل گاوزبان، آویشن و مریم گلی به عنوان داروهای طبیعی برای درمان وزوز گوش معرفی شدهاند.
من سرگیجه همراه با سوت در سر و گوش دارم
من ۱۴ سالمه و دختر هم هستم دو یا سه سال هست که گوشم سوت میکشه اما تازگیا وقتی سوت میکشه نمیتونم جلوی خودمو بگیرم صداش خیلی بلندتر شده دکتر هم نرفتم
سلام. علت سوت کشیدن گوش در نوجوانان ممکن است ناشی از عوامل مختلفی باشد، از جمله عفونتهای گوش، بیماریهای گوش و حلق و بینی، استفاده مداوم از هندزفری با صدای بلند و حتی استرس و اضطراب. برای تشخیص دقیق و درمان مناسب، بهتر است به یک پزشک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.
سلام من پرده گوش چپم بر اثر یک اتفاقی پاره شد و الان دو سه ماه از اون ماجرا میگذره ولی صدای سوت کشیدن مداوم در گوشم احساس میکنم و بعضی مواقع درد خفیف میترسم عفونت کرده باشه گوشم اگه میشه جواب بدید لطفا
سلام، بهترین راه حل برای شما مراجعه به یک پزشک گوش، بررسی و تشخیص دقیق وضعیت گوش شماست. در صورتی که پرده گوش شما پاره شده است و احتمال عفونت وجود دارد، پزشک ممکن است برای شما آنتیبیوتیک و یا داروهای ضد التهاب تجویز کند. همچنین از ورود آب به داخل گوش جلوگیری شود.
سلام من به مدت سه تا چهار روز از هدفون تو باشگاه استفاده میکردم بعد الان سه روزه که سرم و گوشهام به شدت وحشتناکی درد میکنه و یه وزوز خیلی خیلی بلند تو گوشم هست به حدی که نمیذاره شبها بخوابم حس میکنم. دکتر رفتم و ببخشید مثل نفهما گفت هیچیت نیست چیکار باید بکنم واقعا نگرانم چون ساعت به ساعت شدت درد و وزوز و کیپ شدن گوشم بیشتر و بیشتر میشه
سلام، متأسفانه من شما را معاینه نکرده ام و اطلاعاتی در مورد نتایج ارزیابی شنوایی و وزوز گوش شما ندارم، اما به شما توصیه میکنم که دوباره به دکتر خود مراجعه کنید و به او در مورد شدت درد و وزوز گوش خود اطلاع دهید. همچنین، میتوانید نظر دکتر دیگری را نیز بگیرید. اگر در هر صورت نتیجهای به دست نیاورید، به یک متخصص گوش، حلق و بینی (ENT) مراجعه کنید تا بررسی های لازم را انجام دهد.
سلام من ۱۸سالمه و هردو گوشم سوت میکشن طوری که زمانی که همه جا ساکته من صدای سوت بلندیو تو گوشام احساس می کنم نمیدونم چند وقته حدودا چندماهی میشه. هندزفریم خیلی وقته استفاده نکردم. ممکنه از علائم ام اس باشه؟ چون علاوه بر اون بازم حدود چندماهی هست که احساس سردی توی پاهام از درون حس میکنم مثل اینکه پاهاتو یه مدت توی برف نگه داری ولی از بیرون پاهام سرد نیست بیشترم قسمت ساق پا احساس میکنم. سرگیجهم دارم ولی اختلال در حرکات و فلجی و... ندارم یه مدتیم هست که احساس لرزش در دستها و پاها حس میکنم که قبلا اصلا سابقه نداشته. ممنون میشم نظرتونو لطف کنین که فورا به دکتر مراجعه کنم یا خیر چون دکتر رفتنو گذاشتم برای بعد کنکورم
سلام، به نظر میرسد علایمی که شما توضیح دادید با علائم ام اس مرتبط نیستند و احتمالا دارای علت دیگری هستند. با این حال، برای تشخیص دقیق و درمان مناسب باید به پزشک مراجعه کنید.
سلام خیلی عالی گوش راستم بعضی مواقع دو ساعت سوت می کشدو موم گوشهایم زیاده.
سلام من گوش سمت راستم از ۱۰ سالگی حس کردم بهم چسبیده و صدا کمتر میشنوم بعد یه مدت خوب میشد و دوباره همینطور الان ۱۹ سالمه چند روزی میشه دوباره حس میکنم گوش سمت راستم کیپ شده و صدای سوت میشنوم دلیلش چیه نیازه به شستشوي گوش برم ؟
سلام، احتمالاً دلیل این مشکل شما یکی از موارد زیر است: 1- تولید بیش از حد واکس با جرم در گوش شما 2- عفونت گوش 3- آسیب به گوش شما بهتر است به یک پزشک گوش و حلق و بینی مراجعه کرده و بررسی کنید که دلیل مشکل شما چیست.
سلام گوش چپم چند روزی میشه وزوز میکنه نمیدونم چکار کنم ۳۲سالم هست. لطفا راهنمایی کنید
سلام، وزوز گوش ممکن است به چندین علت از جمله انسداد مجرای گوش، عفونت، تنگی عروق خونی، تغییرات فشار خون و یا تغییرات در سطح هورمونی باشد. همچنین استفاده مداوم از هندزفری با صدای بالا و یا در معرض سر و صدا و استرس بودن هم میتواند منجر به ایجاد وزوز گوش شود. اگر وزوز قطع نشد یا شدت آن افزایش یافت برای تشخیص دقیق و درمان مناسب بهتر است به یک پزشک مراجعه کنید.
سلام 30 سالم هست مدت یک سال میشه که عروسی کردم اصلا هیچ مشکلی در گوشم نداشتم ولی یک مدت هست بعد آمیزش جنسی هردو گوشم به مدت 20 دقیقه وزوز میکنه بعدش هم به حالت نورمال بر میگرده توصیه شما چیست تشکر
سلام، این ممکن است نشانهای از تغییر فشار خون در گوش باشد که معمولا بعد از فعالیت اتفاق میافتد. برای جلوگیری از تغییر فشار خون در گوش بعد از فعالیت، میتوانید این راهکارها را دنبال کنید: - ورزش منظم: ورزش منظم میتواند به بهبود سلامتی قلب و عروق کمک کند و فشار خون را کنترل کند. - رعایت یک رژیم غذایی سالم: مصرف مواد غذایی با کمترین میزان نمک، مصرف میوهها و سبزیجات، کاهش مصرف چربی، و مصرف مواد غذایی با مقدار زیاد فیبر میتواند به بهبود فشار خون کمک کند. - کاهش استرس: استرس میتواند فشار خون را افزایش دهد، بنابراین تلاش کنید برای کاهش استرس و اضطراب خود، از روشهای تنفس عمیق، یوگا، و ماساژ استفاده کنید. - اجتناب از سیگار و الکل: سیگار و الکل میتواند فشار خون را افزایش دهد، بنابراین تلاش کنید از این مواد اجتناب کنید. - مراجعه به پزشک: در صورتی که این مشکل تشدید شود، بهتر است به پزشک مراجعه کنید.
سلام در روز چندین بار صدای سوت قطار داخل گوش راستم دارم دستم رو روی گوش می گذارم قطع میشه وبعد از چند ثانیه دوباره شروع میشه...روزها اذیت نمیشم ولی شب اذیت میشم. ممنون میشم راهنمایی کنید. دو هفته است درگیر شدم
سلام، اول از همه شنوایی شما باید بررسی شود. بنابراین، باید به یک متخصص گوش و حلق و بینی و ادیولوژیست مراجعه کنید تا علت این مشکل را بررسی کند. ممکن است این مشکل به دلیل عفونت، ترشحات گوش، استفاده زیاد از هدفون و یا سایر عوامل باشد.
سلام سه هفته پیش که میدان تیر رفته بودم بر اثر صدای تفنگ دو تا گوشم سوت کشید و بعد از سه ساعت گوش سمت راستم خوب شد ولی گوش سمت چپم هنوز سوت میکشه لطفا کمکم کنید
سلام. متاسفانه، احتمال کم شنوایی و سوت گوش بعد از تحمل صداهای بلند و شدید وجود دارد. زمان بهبود وابسته به شدت و نوع مشکل شنوایی است. در برخی موارد، مشکلات شنوایی ممکن است بهبود پیدا کنند، اما در موارد دیگر، ممکن است دائمی باقی بمانند. به هر حال، با مراجعه به پزشک متخصص و درمان مناسب، می توان از تشدید مشکلات شنوایی جلوگیری کرد و بهبود آن را تسریع کرد. به طور کلی، پرهیز از مواجه با صدای بلند و استفاده از محافظ های صوتی گوش میتواند در کاهش خطر این مشکلات کمک کننده باشد.
سلام...55سالمه مرد و نزدیک به 12سال هست که از صدای سوت کشیدن شدید گوش رنج میبرم بارها به پزشک مراجعه و داروهای گوناگونی استفاده کردم که اصلا بهبودی نداشتم نه شب و نه روز ارام ندارم برای خدا و انسانیت کمکم کنید تا بنده هم از این بیماری شفا یابم بنی ادم اعضای یکدیگرند...ساعت 2 شب و نمیذاره بخوابم.... سپاسگزارم
سلام. با توجه به اینکه صدای سوت کشیدن معمولا ناشی از عوامل مختلفی مانند استرس، اضطراب، خستگی، ناهنجاریهای گوش و... است، برای کاهش آن میتوانید از راهکارهای زیر استفاده کنید: 1- تمرینات تنفسی: تمرینات تنفسی عمیق و آرامشبخش میتواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند و در نتیجه به کاهش صدای سوت کشیدن نیز منجر شود. 2- گوش دادن به موسیقی آرامشبخش: گوش دادن به موسیقی آرامشبخش و غیر قابل تحمل میتواند به کاهش اضطراب و خستگی کمک کند و در نتیجه به کاهش صدای سوت کشیدن نیز منجر شود. 3- استفاده از روشهای آرامشبخش: استفاده از روشهای آرامشبخش مانند ماساژ، یوگا و مدیتیشن میتواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند و در نتیجه به کاهش صدای سوت کشیدن نیز منجر شود. 4- رعایت سبک زندگی سالم: رعایت سبک زندگی سالم مانند خواب کافی، تغذیه سالم و ورزش منظم میتواند به کاهش خستگی و استرس کمک کند و در نتیجه به کاهش صدای سوت کشیدن نیز منجر شود. 5- استفاده از دستگاههای ماساژ گوش: استفاده از دستگاههای ماساژ گوش میتواند به کاهش تنش در گوش و در نتیجه به کاهش صدای سوت کشیدن نیز منجر شود. با این حال، برای درمان صحیح صدای سوت کشیدن، بهتر است به پزشک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید و درمانهای لازم را با او مشاوره کنید. آرزوی شفای شما را دارم.
سلام وقتتون بخیر بنده ۱۷ سال دارم و به علت سوت کشیدن گوش و البته نه همیشه گاهی مثلا ممکن بود تو روز دو سه بار سوت بکشه به دکتر طب سنتی مراجعه کردم و آنها به من قطره ای را معرفی کردند که بعد از استفاده ۲ ماه از آن قطره تا به امروز که ۶ ماه میگذرد صدای گوش من دیگر حتی برای لحظه ای هم قطع نشد پیش چند دکتر هم رفتم اما هیچکدوم نتونستن بفهمن که اون قطره با گوش من چی کرده حالا من باید چه کار کنم ؟؟
سلام، علت وزوز گوش در جوانان میتواند به دلایل مختلفی باشد، از جمله جرم در گوش، عفونت گوش، آسیب به گوش و شنوایی، بیماریهای گوش و حلق و بینی، استفاده از داروهای خاص، تغییرات فشار خون، تنش و استرس و غیره. برای تشخیص دقیقتر علت صدای گوشتان، بهتر است به یک متخصص گوش و کلینیک شنوایی مراجعه کنید و از طریق انجام آزمایشهای لازم تشخیص داده شود که مشکل شما چیست. همچنین استفاده از قطرات و داروهای سنتی بدون نسخه پزشکی اصلا توصیه نمیشود.
سلام از چند سال قبل در اثر یک اتفاق پوشیدن لباسی که یقه اش بشدت تنگ بود و هنگام درآوردن به گوشم آسیب زد گوشم همیشه صدای سوت میده و حتی یه لحظه قطع نمیشه. میخواستم بدونم راه درمانش چیه؟
سلام. بنظر نمیرسد که وزوز گوش به مورد مطرح شدهی شما ارتباطی داشته باشد ولی برخی افراد ممکن است با استفاده از فشار یقه لباس یا هرگونه فشار بر گوش، احساس بیشتری از صدای سوت کنند. اما در کل، صدای سوت گوش ناشی از عوامل دیگری مانند مشکلات شنوایی، عفونتهای گوش، تروما و ضربه به سر، استرس و اضطراب و ... میباشد. لذا بهتر است برای درمان صدای سوت گوش به پزشک خود مراجعه کنید.
سلام. من حدود ۱۰ ساله مشکل سوت کشیدن و وزوز شدید گوش دارم که در هر دو گوشم احساس میکنم. کمی هم کم شنوایی دارم. به گفته پزشکا من هیچ مشکل جدی ندارم. تصویربرداری هم انجام شده که نرمال بوده عفونت گوش هم ندارم. میشه راهکاری برای درمان خانگی سوت گوش بهم بدید؟ واقعا مستاصل شدم
سلام. اگر پزشک شما تأیید کرده که مشکل جدی ندارید، می توانید از راهکارهای زیر برای درمان سوت و وزوز گوش استفاده کنید: 1. کاهش استرس: استرس می تواند عامل تشدید سوت و وزوز گوش باشد، بنابراین تلاش کنید استرس خود را کاهش دهید. 2. تمرینات گوش: تمریناتی مانند گوش دادن به موسیقی آرام بخش و تمرینات تنفسی می توانند به کاهش سوت و وزوز گوش کمک کنند. 3. تغذیه سالم: مصرف مواد غذایی سالم و با ویتامین های مورد نیاز برای سلامت گوش می تواند به کاهش سوت و وزوز گوش کمک کند. 4. استفاده از سمعک: در صورت نیاز، استفاده از سمعک می تواند به کاهش سوت و وزوز گوش کمک کند. 5. درمان های دارویی: در برخی موارد، پزشک ممکن است داروهایی را تجویز کند که به کاهش سوت و وزوز گوش کمک کنند. مهم است که قبل از استفاده از هر راهکاری، با پزشک خود مشورت کنید.
با سلام کرونا شدید همراه با گلودرد و گوش درد شدید گرفتم دو هفته درگیر بودم بعد از بهبودی شنوایی گوشام کم شد و سوت میکشه تو گوشام رفتم دکتر گفت عصب گوشت خیلی ضعیف شده با گذشت زمان برمیگرده درست گفتن ؟ احتیاج به دارو دارم یا نه؟
سلام. اگر بهبود پیدا کردهاید، احتمالاً به دارو نیاز ندارید. با این حال، بهتر است با دکتر خود مشورت کنید و او را در جریان تغییرات شنوایی خود قرار دهید. احتمال برگشت شنوایی زیاد است.
سلام من یک روز صبح که کم خوابی داشتم برای کاهش درد کمی با کف دستم گوش هاراماساژ دادم از همان موقع گوشم صدای خیلی ریز و دو را می شنید اما صبح روز بعد صدای بوق شنیده می شد حالا می خواستم بدانم با ماساژ پرده گوشم آسیب دیده آیا لازم به پزشک مراجعه کنم چون تو اطلاعات مقاله بالا فرمودید یک هفته ادامه داشته باشه به پزشک مراجعه کنیم من فقط لاله گوشم را ماساژ دادن سن بنده ۵۳ است می ترسم پرده گوشم آسیب دیده باشه
سلام. احتمال آسیب به پرده گوش بعید است ولی با توجه به درد گوش بهتر است برای معاینه به پزشک مراجعه فرمایید
سلام من گوشم خیلی کیپ میشه وقتی میخوابم بعد بیدار میشم تا کیپ شده یا بعضی وقت ها از حموم میام گوشم رو تمیز میکنم کیپ میشه همیشه داخل گوشم قطره میریختم دست میکردم صدای ترکیدن حباب میداد باز میشد تا چندروز اینطور بود درست میشد ولی ایندفعه قطره ریختم دست کردم صدای ترکیدن حباب داد باز شد ولی صبح که از خواب بیدار شدم دیدم سوت میکشه الان یک هفته هست که هم کیپه هم سوت میکشه بنظرتون مشکل چیه؟؟؟؟
سلام. به احتمال زیاد جرم یا سرومن گوش رو کیپ کرده که باید از گوش خارج بشه.
سلام. فردی هستم56ساله ا زچهار ماه پیش مبتلا به سوت گوشهایم شده ام پزشک مراجعه نمودم قطره گوش برام تجویز نمود. لذا تاثیر زیادی نداشت آ یا باشستشو صدای گوشم تمام می شود بعضیها میگویند بدتر میشود. لطفاً رهنمایی فرمایید. متشکرم. ممنونم
سلام. معمولا سرومن یا جرم گوشی که کاملا فشرده شده است سبب وزوز و سوت گوش میشود که با خارج کردن از گوش ، وزوز بین میرود.
من قرص فاموتیدین ۴۰ خوردم به تجویز پزشک برای سرماخوردگی، وگوش راستم شروع کرد به صدا دادن !!!!
سلام با تشکر از متن جامع و خوبتون من تقریبا ۲ سالی میشه حدودا که گوشم وقتی صدای محیط کمه شروع به سوت یسره کشیدن میکنه و از وقتی گوشم عفونت کرده این صدا ببشترم شده انگار کنار جت جنگنده واستادم میخوام ببینم راهی هست که بشه حداقل برگردونم به حالت قبل از عفونت این صدارو؟
سلام و تشکر. میتوانید برای معاینه تشخیصی ارزیابی شنوایی مراجعه کنید. اگر عصب گوش آسیب ندیده باشد با درمان عفونت ، وزوز هم رفع میشود.
ممنون بسیار جامع بود ،من به مدت دو هفته است که گوش راستم صدای سوت می دهد که خیلی ناگهانی و بدون دلیل خاصی شروع شد .در شلوغی اصلا احساس نمی شود اما زمانی که سکوت بیشتر است مثل شب ها اذیت کننده است ، به دکتر مراجعه کردم و گفتن مشکلی ندارم ، شنواییم هم خوبه اما با این حال همچنان سوت کشیدن گوشم برطرف نشده ، شما میتونید راه حلی پیشنهاد بدید ؟
با سلام. اجتناب از قرار گرفتن در محیط های با سر و صدای بالا و دوری از استرس بر کاهش وزوز گوش موثر است.
سلام مدت یک هفته هست کهبیشتر گوش چپ و گاهی هر دو گوش صدای سوت را دارند وهنوز به دکتر مراجعه نکردم و راه های مختلف را دارم امتحان می کنم وقتی مرتب پشت گردن را ماساژ می دهم صدا کمی قطع می شود .
من از بچگی صدای طبل محرم افتاده تو سرم خر موقع دراز میکشم بخوابم هماهنگ با ضربان قلبم انگار تو گوشم محکم طبل میزنن باید چن دقیقه تحمل کنم تا صدا بخوابه بیشتر از ۱۵ ساله هر شب بدون استثنا تازگی هم سرما خوردم اول درد میکرد دردش خوابید بعد کیپ شد اونم رفع شد الان سوت میزنه دائم سوت میزنه و خوابیدنی طبل هم اضافه میشه عادت کردم 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
سلام خسته نباشید من هر دو گوشم یکسره شبانه روز صوای وزوز و زنگ دارن البته مواقعی که تو محیط پر صدا قرار میگیرم حالت پرت پرت مکنن انگار هوا میگیرن ممنون میشم راهنماییم کنید
با سلام. توصیه میشه که برای معاینه گوش به پزشک و مراکز ارزیابی شنوایی مراجعه کنید.
سلام خسته نباشید. من حدود یک ماهه وز وز گوش دارم متخصص گوش حلق بینی هم رفتم گفت گوشت مشکلی نداره . گوشم هم تمیزه و موم زیادی نداره. نمیدونم دلیلش چی میتونه باشه.
سلام. دلایل وزوز گوش مختلف و تقریبا زیاد است. که معمولا با کم شنوایی حسی عصبی ، عفونت های گوش و بیماری های گوش میانی و داخلی همراه است. گاهی اوقات مواجه با سر و صدای زیاد و عفونتهای ویروسی برای مدتی سبب بروز وزوز میشود.
سلام بنده به مدت 8 ماه است که با مشکل سوت در هر دو گوش مواجه شدم. داروهای ضد افسردگی لوسر 100 و کلومیپرامین مصرف می کردم که این اتفاق رخ داد، با سرچ در اینترنت متوجه شدم یکی از عوارض کلومیپرامین صدای زنگ گوش است حالا نمی دونم این مریضی بنده به این قرصها مستقیما مرتبط است یا نه یک همزمانی تصادفی بوده است به هر حال با نظر پزشک خودم مصرف قرصها را قطع کردم اما متاسفانه بعد از 6 ماه هنوز هم صدای زنگ و سوت گوش بنده از بین نرفته است. اسکن مغزی و نوار گوش هم داشتم هیچ عصبی در گوشم آسیب ندیده است. ویتامین درمانی شدم کمی بهبود یافت اما با یک تنش مثلا کوهنوردی یا کارهای سخت مجددا عود می کند و بسیار ازار دهنده است توصیه شما برای بنده چیست؟ با تشکر
با سلام. دوری از تنش و استرس. داشتن سبک زندگی آرام و استفاده از ماسکرهای صوتی (اصوات طبیعت مثل صدای امواج اقیانوس و … که از طریق اینترنت قابل دانلود شدن هست).
سلام درود من از ۲ تا گوشم یه صدایی مثل صدای فلش بنگ در گوشم دارم صدای سمت راست گوش من بیشتر هست و سمت چپ کمتر ولی به هر حال ۲ تاشون صدا میدن و همش صدا میدن و دائم صدا میدن صداشون خیلی زیاد نیست ولی به هر حال خیلی بده و تو سر و صدا این صدا گم میشه چون همه جا صدا هست گم میشه ولی وقتی ساکت میشه این صدا میاد یعنی راحت تر میتونم بشنوم چون همه جا ساکت میشه مثل خوابیدن و از گوشم صدایی مثل فلش بنگ میاد و گوشم کم شنوایی و ضعف و ضعیفی نداره اصلا از اینجور چیزا نداره و قشنگ مثل همه میشنوم و فک من یکم عقب هست شاید باعثش اون باشه و وقتی فکم رو میارم جلو بازم اون صدا میاد و دائم میاد و اگه تو یه جای ساکت بهش دقت و فکر کنم یواش یواش بیشتر و بیشتر میشه و اگه یهو یه صدا در بیاد اون وقت یهو کمتر میشه و بر میگرده به فرکانس اصلیش و نه زیاد میشه و نه کم تو حالت عادی و عادیش میمونه و من حساسیت به گرد و غبار و گرده دارم میتونه علتش حساسیت باشه؟ و من گوشم صدای انفجار ترقه و تفنگ و بمب رو نداره و فقط یه صدا مثل بعد انفجار بمب فلش بنگ میاد به هرحال صدای بمب نمیاد از گوشم و کم شنوایی ندارم و سن زیادی ندارم و از گوشم میاد این صداو به انگلیسی تو گوگل بزنید: flashgrenadesound و بعد اولی رو بزنید تو ویدئو ها همونی که تو یوتیوب هست اون رو بزنید از گوشم اونجور صدا میاد و مدت کمی نیست میاد قطع هم نمیشه ممنون میشم جواب بدین خیلی ممنون
سلام دوست عزیز. احیاناً شما موسیقی با صدای بلند گوش نمیدهید؟ ضمن اینکه باید شنوایی و وضعیت فک ، بینی و … هم بررسی شود.
من بعد از امیکرون زنگ گوش گرفتم
سلام. وزوز در برخی از مبتلایان به کووید مشاهده شده است که معمولا بعد از بهبودی از بین میرود.
بسيار عالي و كامل توضيح داديد ممنون از شما بنده از قرصهاي ضد افسردگي استفاده ميكنم و از زماني كه قرص مصرف ميكنم فشار خونم بالا ميره و جديدا صداي سوت مدام تو گوش چپم حس ميكنم كه بسيار آزار دهنده اس ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
با سلام و تشکر در مورد مصرف کردن یا قطع مصرف دارو نمیتونیم به شما نظری بدهیم. در این مورد لطفا با پزشک معالجتان مشورت بفرمایید.
من سه ساله گوشم وزوز میکرد یکم استرسم بیشترشد و تبدیل شد به سوت گوش دوستان این بیماری نشون میده شما از مغزتون بیشتر از توان کار کشیدین و باید به خودتون استراحت بدید. هم استراحت کاری هم استراحت ذهنی و این بیماری هیچ توانایی از شما کم نمیکنه و کسی روهم نمیکشه. من الان سه ساله با این مشکل هستم اصلا درست نیست که بگیم این بیماریه چون یک مشکل کوچیکه و اگه شما بزرگش نکنین اصلا مهم نیست. یادتون باشه این اصلا بیماری نیست و اصلا بخودتون استرس ندید و بهترین کار تسلط به اعصاب دوری ازاسترس حالا اگه ادم مقیدی هستید توسل کنین و اگه مثل من معمولی هستین همون گناه های بزرگ رو مرتکب نشدن و سرزنش نکردن خودتون و کلا فکرنکردن راه خوبیه. تنهایی باعث وزوز گوشه و بیخیالی پس این موضوع اصلا مهم و قابل فکر کردن نیست شادباشیم و به نکات مثبت نگاه کنیم صدای سوت گوش و به عنوان یک مشکل کوچولو در بدن مون قبول کنیم واین صدا در موقع صدای اب صداهای بلند کلا ناپدید میشه وهرچی اعصابتون قوی تر بشه خواب کافی روغن زیتون و آرامش، این صدا کمتر میشه. من اوایل صدای گوشم خیلی بالاتربود و الان قابل تحمل و کمتر شده حالا یک درمان هم هست وصل کردن الکتریسیته ضعیف توسط بعضی دکترها و اون هم بیشتراثر روانی داره و تا حد کمی هم ازنظر پزشکی موثره ولی مهم اینه که بدونین این مشکل اصلا و ابدا شما رو نمیکشه و شما و من این صدای جزئی رو میشنویم که اصلا هم مهم نیست و هرروز بهتر میشه اگه امیدوار باشین و کم کم ناپدید میشه. ظاهرا فست فود هم باعث افزایش صداست. فست فود و ترشیجات، ورزشم بطور ملایم بهترش میکنه فکرنکردن بهش کلا ناپدیدیش میکنه. شادباشید
سلام گوشم طوری سوت می کشد که خانومم باقراردادن گوشش درکنارگوشم صدای سوت را می شنود.
سلام. صدای سوت گوش ممکن است از بیرون نیز شنیده شود، اما معمولاً بیشتر درون گوش احساس میشود. همچنین، ممکن است با تغییرات فشار هوا یا حرکت سر شدت آن تغییر کند. در هر صورت، برای تشخیص دقیق و درمان مناسب بهتر است به پزشک متخصص مراجعه کنید.
شش ماه است گوش چپم سوت میکشد وقتی پهلوی راستم میخوابم بیشتر وبلند میشود
این مشکل ممکن است ناشی از برخی عوامل باشد، مانند عفونت گوش، ترشحات گوش، آسیب به عصب گوش، بیماریهای داخلی، فشار خون بالا و یا استفاده از داروهای خاص. بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا با بررسی و انجام تستهای لازم، دلیل این مشکل را تشخیص دهد و درمان مناسب را تجویز کند.
من بیشتر از دوهفته سوت زدن گوش دارم وتاآلان به دکتر مراجعه نکردم من سنم 18سال است
سلام..سپاس کورش عمران پنجاه ساله..یکی دو روزه که صدایی مثل زودپز یا اتوکلاو در گوشم دارم..بیماری التهاب مفاصل دارم..میخواستم بدونم همین صدا سوت کشیدنه..ممنونم
سلام. بله ممکنه مشکل از گوش شما باشد. البته باید ارزیابی های شنوایی کامل انجام شود.
سلام آیا مشکلات خونی و یا کبدی همروی گوش اثر دارد؟ من ۵۸ سال دارم وکبد چرب دارم و قرص رزواستاتین مصرف می کنم. آیا اینهاست که باعث شده که اخیر دچار سوت ممتد در گوش چپ بشوم؟
سلام، بله، مشکلات خونی و کبدی میتوانند بر روی گوش تأثیر داشته باشند. در بعضی از موارد، کبد چرب میتواند باعث افزایش نسبی استرس اکسیداتیو شود که ممکن است به آسیب دیدن سلولهای گوش منجر شود. همچنین، مصرف برخی از داروها نیز میتواند باعث بروز سوت و صدای گوش شود. در مورد رزواستاتین، این دارو معمولاً باعث بروز عوارض جانبی نمیشود، اما همیشه بهتر است با پزشک خود در این زمینه مشورت کنید. در هر صورت، بهتر است به یک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید تا دلایل سوت گوش شما را بررسی کند.
بسیار مفید بود
سلام یه سوال من گوش سمت چپم خیلی زیاد سوت میکشه اول گوش سمت راستم بود بعد الان چند باره گوش سمت چپم سوت میکشه و الان سنگین شده وقتی صدای پلاستیک میاد سوت میکشه دلیلش چیه
ممنون .اموزنده بود
درود بر شما ممنون از محتوای خوب سایت من خیلی وقتا اینجوری میشم و صدای زنگ دیوونم میکنه اما فهمیدم به خاطر مصرف قهوه هس والان مدتی نمیخورم بهتر شد
سلام و تشکر از شما
سلام من مدت طولانیه که هردو گوشم سوت میکشه که شبها نمیتونم بخوابم اعصابم وبهم میرریزه واقعا میشه درمان شه
راهنمایی های شما ارزشمند بود ولی بامعیار سوت کشیدن گوش من همخوانی نداشت من چند وقت قبل کرونا مبتلا شدم وبعد از آن سوت زدن شروع شد وگاهی کم وگاهی زیاد بازهم بگویم ازشماممنون
اطلاعات مفیدی بود، تشکر و سپاس
ممنون از توضیحاتتون